Tags » AUDJPY

Performance Update - Ilmu Santet Melihat Market Melalui Air Mangkuk Jamban...

Hari ni market agak slow…masih melihat pergerakan market. Now aku just nak tunjuk performance trading aku utk beberapa hari ni…akaun 10 sen, modal USD91…

Sedihnya ada 3 loss trade yang sepatutnya profit…semua trade dari NZDUSD. 252 more words

AUDUSD

Ukraina : if it gets worse then ...

When the conflict between Ukrainia and Russia goes on, investors will go for the safe haven currencies i.e.  CHF and the JPY. I would rather trade  the  JPY than the  CHF, the latter being pegged by the SNB.   24 more words

Forex

Ukraine : Si ça tourne mal alors...

Si le conflit entre l’Ukraine et la Russie persiste alors les investisseurs rechercheront les devises refuges c’est à dire le CHF et le JPY. En pratique, je préfère trader le JPY que le CHF étant donné le  “peg” de la SNB. 25 more words

Forex

$AUDJPY- Wedge Break?

Currently we are at 95.47. We are looking for a continuation to S3 area @ 95.03 and maybe the 0.618 Fibo @ 98.43. The next target the S4 @ 94.18. 20 more words

Forex Strategies

( 2 pos in progress) week15 AUDJPY bull trap 1234

D1

From daily it shows a first shooting star had formed.
The second one formed by completing the following :

1) failure of march high… 36 more words

UPDATE : I'll Be Back...Should I?

Ok…aku jadualkan aku akan kembali post chart prediction yang tak seberapa ni pada hari Selasa, 15hb April 2014, pada malam bulan mengambang (macam ilmu santet…). 310 more words

AUDUSD

UPDATE 2014 : I'll Be Back...

As Salam dan Hi…

Lama aku menyepi…sibuk ngan kerja, ostation dan 1000 satu macam perkara…mana aku menghilang? Aku masih ada, masih di sini…and soon…I’ll be back!!! 146 more words

AUDUSD