Tags » Blabbering

The epiphany.

I had an epiphany last night, or rather, when I went to bed at 5am this morning: why not (re)start blogging?

In exactly two weeks, I’ll be off backpacking through Thailand (Bangkok) and Cambodia (Siem Reap and Phnom Penh). 262 more words

Asia

Ubah, Ubah, Semua diubah

Sekarang sosmed udah banyak banget yah, dulu juga banyak sih, tapi ga seheboh sekarang. Klo dulu ngegame dan ketemu temen baru yang ditanya itu nomer hape , sekarang sih lebih, klo ga mau ngasih nomer hape mesti ditanya pin bb, klo bilang ga pake bbm, ditanya line atau wechat atau apa kemaren aku lupa, setelah dari situ nanya lagi facebook, twitter dan seterusnya (tapi kok ga pernah ada yang nanya blog yah ?). 247 more words

Blabbering

Hi!

Hi!
I am here to ruin your life.
Sincerely,
Love.

Nobody falls in love by choice
It happens by chance.
Nobody stays in love by chance…

15 more words
Blabbering

Social Media

Instagram and Twitter @latte_cherri

Tumblr fluffyduckgardens.tumblr.com

-CL

From the con.

If you were at the Hanners and Cherri table then go to the site below.

http://hannersandcherripudding.wordpress.com/

-CL

Koneksinya ... Enak Gila !!

Sekitar 1 atau 2 bulan lalu kami ada hobi baru, streaming dan download, entah itu film, serial tv, anime, musik, dan lain-lain, yang menghasilkan kebutuhan kuota internet berlipat-lipat. 413 more words

Blabbering

Coming Up Next

Tomorrow is the Tyler Rose City ComicCon.

Be sure to look for us !