Tags » Blabbering

Knock knock ..

Dear stranger, whoever you are,

Do you know the feeling of confusion you get yourself into when you get what you wanted for very long time, but as soon as the opportunity hits your door you start to hesitate? 226 more words

Coffee Talk

Buat blog lagi ?

Klo ngomongin soal kriteria blog, rata-rata saran mesti ‘jangan terlalu banyak widget’ ato ‘jangan kebanyakan poto’ nanti blognya berat, orang jadi males berkunjung. Iya juga sih, klo aku bw terus dan ketemu sama blog yang ada notif musiknya langsung aku tutup, males, ngabis-ngabisin kuota hehe, ato klo lagi ke blog yang lagi share poto, bukanya lamaaaaaaaaaaaaaaaaaa banget, sampe bisa aku tinggal-tinggal dulu. 146 more words

Blabbering

Kapok makan di pinggir jalan.

Dulu di Palembang sih emang jarang banget makan di pinggir jalan, (pinggir jalan disini maksudnya warung-warung tenda gitu), klopun mesti makan di pinggir jalan itu klo lagi rame-rame sama temen. 425 more words

Personal Thought

Plans vs Promises

Hello December!

2015 is fast approaching, and another year is about to end. 2014 indeed, is one of the best years of my life so far- been through a lot of changes and challenges. 611 more words

One Thing I Hate About the Internet

Mindlessly scrolling through Tumblr, silently judging my friends on Facebook, reading articles I have no interest in– I used to chalk it all up to boredom. 355 more words

Blabbering

Apa kabar komunitas dan blogwalking ?

Pernah baca entah dimana, kata-kata persisnya juga lupa, intinya klo kita punya hobi yang mau diseriusin, lebih bagus klo kita sekalian join komunitas hobi itu, supaya kemampuan bisa lebih terasah. 889 more words

Personal Thought

Just some random thoughts

“Love isn’t about ridiculous little words. Love is about grand gestures. Love is about airplanes pulling banners over stadiums. Proposals on Jumbo-trons. Giant words in skywriting. 752 more words