Tags » Endorse

@yumspread

Siapa pembaca gadisrakus yang suka skip sarapan? Kalau gadisrakus sih suka banget sarapan, malah kalo nggak sarapan kayak ada yang kurang. Selain karena malemnya saya suka skip dinner dan mengakibatkan pagi-pagi saya kelaperan berat, sarapan bisa ngebantu gadisrakus buat “on” yahh at least sampai jam makan siang lah. 325 more words

Event

David FJs Indonesian Profesional Make Up Artist With Inglot Cosmetic

David FJs one of Indonesian Professional Wedding  Make-Up Artist send testimonial picture with our product.

Thank you for the photo. It’s mean a lot for us. 16 more words

Endorse

Yoga Septa Make Up and Miss Indonesia 2014 With Inglot Cosmetic

Yoga Septa Make Up  one of Indonesian Professional Wedding  Make-Up Artist and Miss Indonesia 2014  send testimonial picture with our product.

Thank you for the photo. 23 more words

Endorse

Vizzily Vizzya With Essie Nail Polish

Vizzily Vizzya  one of Indonesian Make-Up Artist, Hair And Hijan Style send testimonial picture with our product.

Thank you for the photo. It’s mean a lot for us. 18 more words

Endorse

Bebas Pilih Warna Eyeshadow Dengan Inglot Freedom System Palette

Para pecinta produk kecantikan di Indonesia, pasti ada masanya, ya, iri dengan negara tetangga. Sudah maklum kalau di Indonesia masih banyak brand yang belum tersedia. Untungnya, sekarang semakin banyak… 596 more words

Endorse

Rain Makeup With Inglot Cosmetic

Rain Make Up one of Indonesian Professional Wedding  Make-Up Artist send testimonial picture with our product.

Thank you for the photo. It’s mean a lot for us. 16 more words

Endorse