Tags » Exo 2

[Order] EXO Sunny10 Photocards (Transparent Version)

EXO – Sunny10 Photocards (Original)
Transparent Version
11 members available but very limited stock

• Each card costs SGD 10.
• We will refund accordingly if we are unable to secure your card. 154 more words

2014

爱的独白 (Agape)

Ai de Dubai (Agape) MV teaser.

video credits: SMTOWN@youtube

google translate the title as ‘Love Monologue’. i just know that “Love” is correct. lol not sure about “de dubai” or if that’s right or whatever. 126 more words

EXO

The Double N! - Chapter 5 [Practice & Stalking]

-Preview Chapter-

“apa dae? Oh itu , itulah author dodol nya tadi ngoceh ngoceh gak jelas katanya gak ada yang mau dengerin dia jelasin tentang keanehan ini. 2,182 more words

EXO

It's Our Destiy – Chapter 2B

Author : nRk’s :3 (@Srw98line)

Genre : AU, Fantasy (gagal) , Humor (gak Jadi), little bit romance.

Judul : First Day , The Other Destiny… 2,732 more words

EXO

It’s Our Destiy – Chapter 2A

Author : nRk’s :3

Genre : Fantasy (gagal) , Humor (gak Jadi), little bit romance.

Judul : First Day , The Other Destiny

Cast : OC , Exo , Super Junior , and many BB and GB in Next Chap… 2,931 more words

EXO

The Double N! - Chapter 4 [Comeback?]

-Preview Chapter-

Nah gitu doang serah deh pada mau send ke mana dorm kita boleh , kantor pos terdekat boleh , took sepatu boleh asal kalian gak disangka gila aja sih sama orang. 1,993 more words

EXO

[PREORDER] LOVELYIXING 2ND PHOTOBOOK + DVD - " STUCK ON YOU "

 

- Giá : 1100k/set- Deadline : 21/8/2014

– Shiping : tháng 11

- Thông tin : Cỡ A4 ( 210mm x 297mm ) / 180p-200p / Giấy Rendezvous… 88 more words

Fansite