Tags » Face Powder

E.LF Studio Baked Highlighter Blushes: Blush Gems and Pink Diamonds


Get your shimmer on glamour babes with Elf Cosmetics Studio baked highlighters in blush gems (champagne) and pink diamonds. These highlighters are infused with Vitamin E, Jojoba, Sunflower, Apricot and Grape seed oils, to help nourish and hydrate your skin. 197 more words

[Review] L'OREAL MAT MAGIQUE ALL-IN-ONE #N2 Nude Vanilla

Liat bedak ini sebener nya udah gatel penasaran mau nyoba tapi baru kesampean pas kemaren di konternya promo buy2get1free xDD *saya cinta diskonan*

Aku pake shade yg N2 (Nude Vanilla) dipilihin sih ama BA nya .___. 240 more words

Face Powder

Maybelline Fit Me Pressed Powder-Holding Up Under the Pressure

With all of the running around for the Thanksgiving Holiday, I needed a powder that would be able to keep my oil at bay while giving me flawless coverage. 122 more words

Makeup

[Review] Face on Face Loose Powder

Beli ini karena khilaf lihat diskon buy 1 get 1 free di Hyperm*rt… Jadilah beli bedak seharga 20rb dpt 2… .


Isi nya 15gr.

Kiri : Natural Yellow… 111 more words

Face Powder

[Review] Max Factor Creme Puff

Bedak padat ini kayaknya trmasuk bedak padat yg legendaris yak. Secara ini bedak dulu jg di pake ama emak saya

Oh ya. Ini beli nya waktu promo buy1get1free :D jadi 70rb dpt 2bedak… Lumayaannn kan :p… 216 more words

Face Powder

L'OREAL TRUE MATCH SUPER-BLENDABLE POWDER

This product weighs .33 oz. and costs approximately $10.  I have it in the color Warm Light Ivory.  This line carries shades in warm, cool and neutral.  100 more words

Makeup

[Review] Dinoplatz Loose&Silly : definition #1

Bedak tabur yang kemasan nya cukup “unik” xD beli nya karena khilaf ^^;;;

Puff nya langsung nempel di bedak nya. Praktis, tp gk tau ntar nyuci puff nya gimana .__. 85 more words

Face Powder