Tags » Foto

Festivalet më të bukur në botë – Fillojnë në janar (Foto)

Për t’u ndier i përfshirë në traditat dhe zakonet e një vendi, mund të shëtisësh nëpër botë, duke marrë pjesë në evenimentet dhe festat më të bukura dhe me ngjyra. 294 more words

#Lugares: La Tetería

La Tetería

Libertad 1697 entre Robles Gil y Venezuela Col. Americana

Probablemente mi calle favorita de toda la ciudad de Guadalajara es Libertad, en la colonia Americana. 288 more words

Blog