Tags » Gemuk

8 Manusia Tergemuk Di Dunia

Kali ini saya akan memberikan informasi tentang 8 Manusia Tergemuk Di Dunia, apakah anda sudah pernah liat? semoga anda tidak termasuk di dalamnya hehe. Sebetulnya di dalam blog-blog sudah banyak sekali video 8 Manusia Tergemuk Di Dunia, tapi untuk kali ini saya akan memberikan data yang paling ter-update. 132 more words

Tips Langsing Cepat

Set Pelangsing Shaklee

Assalamualaikum,

Antara pilihan ramai rakyat malaysia adalah set pelangsing Shaklee. Nak tahu kenapa best sangat set ini? Jom baca. :)

Set pelangsing shaklee kami menyediakan dengan tiga mekanisme penting, iaitu Buang, Bakar & Bina. 576 more words

Set Weight Loss

Hai six packs, kenapa kau tak timbul timbul?

Baru baru ni saya terbaca buku The Millionaire Fastlane tulisan MJ De Marco. Dalam bukunya, dijelaskan bahawa true wealth itu tak semestinya dalam wang ringgit semata mata. 457 more words

Fitness

:: Orang Gemuk Juga Bisa Kurang Gizi ::

Orang kurus sering dianggap kekurangan gizi. Padahal, orang gemuk atau obesitas juga dapat mengalami kekurangan gizi.

Dilansir Daily Mail, penelitian baru memperlihatkan bahwa pengidap obesitas di Amerika Serikat (AS) banyak yang kekurangan gizi. 115 more words

0 Health News

Saat Dilanda Kegendutan

Gendut adalah hal yang kebanyakan tidak disukai oleh para wanita. Pipi udah keliatan gendut sedikit aja sudah heboh. Dan itu yang terjadi pada saya saat ini kegendutan. 10 more words

Ceritaku

Projek Memikat Hati Suami

Assalamualaikum,

Saya percaya, ramai wanita yang mengimpikan bentuk tubuh yang langsing dan menarik. Bukan wanita je tau, para suami pun suka jugak kalau isteri masing-masing pandai menjaga badan. 318 more words

Omega Guard