Tags » Javanese

A Family Business, A Heritage Legacy

http://sgbayhomes.wordpress.com/2014/09/18/a-family-business-a-heritage-legacy/

Kampong Glam, an ever hip arts enclave, is a heritage district in the city. It is distinctive as being the former palace of the sultan, it has an immersion of rich cultures from Malay, Arab, Turkish, Javanese influences, while also having Indian, Chinese and Eurasian touches in the neighbourhood. 424 more words

General News

Bakmi Goreng Jawa

Emang udah paling bener, kalau lagi ngumpul sama teman-teman makannya mie Jawa. Karena entah gimana, mie jawa itu bisa menyatukan kami semua *halah.

Waktu kemarin kami berkumpul bareng teman, aku sengaja bikin mie jawa sebagai hidangan makan malam kami, biar nggak pada ngantuk xD… 134 more words

Localization (L10N) Tel-U Firefox Club

Tel-U Firefox Club is back!

This is the first time the event was held Localization by Telkom University of Firefox Club, which is also called Localization or L10N is one of the events held by all elements of Mozilla in giving opportunity to all those that exist in the world to be able to participate and contribute to localize all Mozilla products into many languages​​. 185 more words

Firefox

Do Good Unto Others

Do good unto yourself; your family; fellow living beings; and the entire world. | Berbuat baik pada diri sendiri; keluarga; sesama manusia dan makhluk; dan seluruh dunia. — Javanese Wisdom

Life

[阿姆斯特丹.南美-蘇利南/爪哇餐廳] Warung Spang Makandra

店家資訊 INFO:

ADD     Gerard Doustraat 39, 1072 VK, Amsterdam (Near Albert Cuypmarkt)
TEL      +31 (0)20 670 5081
WEB    http://www.spangmakandra.nl/
OPEN  Mon-Sat 11:00-22:00; Sun 13:00-22:00
GO… 43 more words

Amsterdam

Omah Kopi (OK) Logo

logo design untuk OK (Omah Kopi) Coffeeshop, sebuah cafe kecil bernuansa vintage/tradisional di Yogyakarta, Indonesia

nama cafe nya Omah Kopi namun dibranding sebagai OK. huruf O pada logo OK mengambil bentuk cangkir kopi dengan tutupnya. 35 more words

Design