Tags » K-Pop

Rookie Group "Pure Boy" Demand TVXQ To Perform As 5 Again

Seems that we’re not the only one who want TVXQ back as 5.

Recently, a rookie male group “Pure Boy” shared their thought on the group which split on 2010. 219 more words

K-Pop

T-ARA(티아라) _ Sexy Love (Dance Ver. MV)

T-ARA(티아라) _ Sexy Love (Dance Ver. MV)

게시일: 2012. 9. 2.

T-ARA(티아라) _ Sexy Love (Dance Ver. MV)

*English subtitles are now available. :D
(Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) 182 more words

섹시러브

EXO (D.O, Chen and Baekhyun) - December, 2014 (Winter's Tale) Lyrics

EXO – December, 2014 (Winter’s Tale)

Last December 19, 2014, is EXO Christmas comeback performance at Music Bank after their mini album ‘Overdose’. EXO Vocal Line; D.O, Chen and Baekhyun sang it again just like their Christmas album last year which is ‘Miracles in December’. 708 more words

Exo

Fans

Hm,gue bakalan cerita tentang lika-liku kehidupan gue sebagai seorang fans,terutama fangirl -gue nggak tahu gimana kehidupan fanboy,soalnya gue belum nyoba jadi fanboy -_-.Okeh,berawal dari ngedengerin lagunya big bang yang tonight saat gue masih umur 9 tahun -gue masih unyu-unyu waktu itu,kalo sekarang mah,ugh jangan tanya deh- gue langsung suka dan gue langsung cari lagu itu di mesin pencari alias google.Dan,akhirnya gue tahu kalo penyanyinya adalah boyband korea.Lo semua tahu kan kalo jaman bahula itu semua lagu oriental pasti dikira lagu Cina?Yah,begitu juga pikiran gue saat itu.Tapi,gue masih belum suka sama K-Pop everybody.Gue masih terlalu awam untuk itu -_- 498 more words

Super Junior

Blog Post #108: Is it 2015 already?

Just to announce that we have another new blog header! :D Since I currently stan both CAPSULE and EXO, I have something to look forward to starting next month. 29 more words

Hello!

Hello,..Welcome to this blog…Obviously, I’m an inspirit (forever) eLement.. <3

You can message me in facebook (Samantha Kaye Caravana) and give me your whole fanfiction story..I’ll give all the story credits to you… <3

LOVE INFINITE FOREVER

Infinite

Faves doing things: 15and performs at the SBS Gayos

Two fucking years, and we finally get to see 15& perform (together) at the/a Gayos.
Usually Jimin gets to do it (has a bigger name and all that), which leaves me upset because Yerin a bomb singer. 187 more words

K Pop