Tags » Mana

MANA Group Discuss How To Stop Losing Time

FOR IMMEDIATE RELEASE

MANA Group

www.managroup.org

MANA Group Discuss How To Stop Losing Time

NEW YORK, NY, November 2014 – When you’re just starting your career, you need all the help you can get managing your time. 639 more words

Prasmanan vs Makan meja... Yang mana yaa enaknyaa???

Sekarang kita bahas masalah Prasmanan vs Makan meja. Seperti yang sudah aku bilang di post sebelumnya, aku ama si bapak dari 2 adat yang berbeda, jadi memiliki 2 pandangan yang berbeda pula soal jamuan makan. 852 more words

Pernikahan

Umikamamakolu ~ Thirteen

Mana fell asleep on top of Chaz’s bare feet. Under the leafy parasol of the huge banyan tree, grackles teetered onto their evening roosts. Their metallic echoes drowned out any further conversation. 1,703 more words

Hawaii

Tidak Dilabeli Pun, Aku akan Tetap Ada

Oleh: Teti Purwanti

‎Pernah ga sih kalian bosan dengan segala label? Misalnya; “Lo kan cewek, mana ngerti beratnya jadi cowok?”, “Lo ga pernah sih diputusin, mana tahu rasanya sakit hati?” dan “Lo anak orang kaya, mana tau susahnya hidup?” 416 more words

CURHAT

MANA Group Share Tremendous Leadership Lessons

FOR IMMEDIATE RELEASE

MANA Group

www.managroup.org

MANA Group Share Tremendous Leadership Lessons

NEW YORK, NY, November 2014 – MANA Group share the leadership lessons they have learned over the past few years. 437 more words

Dry**** VS Pet ***

Okay hari ni nak cerita pasal diapers tapi di pesan dulu tak da kaitan nak market brand ini atau nak bash brand itu . Ini hanya pandangan peribadi saya sejak menjadi seorang Ibu selama 2 tahun . 731 more words

Elok