<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- generator="wordpress.com" -->
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	>

<channel>
	<title>marcom-consult &amp;laquo; WordPress.com Tag Feed</title>
	<link>http://en.wordpress.com/tag/marcom-consult/</link>
	<description>Feed of posts on WordPress.com tagged "marcom-consult"</description>
	<pubDate>Mon, 28 Dec 2009 00:34:27 +0000</pubDate>

	<generator>http://en.wordpress.com/tags/</generator>
	<language>en</language>

<item>
<title><![CDATA[Skumma samtal]]></title>
<link>http://kronbergskrattarochler.wordpress.com/2008/02/24/skumma-samtal/</link>
<pubDate>Sun, 24 Feb 2008 01:49:39 +0000</pubDate>
<dc:creator>letaguldkorn</dc:creator>
<guid>http://kronbergskrattarochler.wordpress.com/2008/02/24/skumma-samtal/</guid>
<description><![CDATA[Väcktes av att mobiltelefonen ringde klockan 01:45. Vem har dött? hann jag tänka innan jag svarade. ]]></description>
<content:encoded><![CDATA[<div class='snap_preview'><p>Väcktes av att mobiltelefonen ringde klockan 01:45.</p>
<p>Vem har dött? hann jag tänka innan jag svarade. Personen som ringt upp var tyst och la sedan på.</p>
<p>Var det någon som behövde hjälp? Det var ett 08-nummer &#8211; någon i Stockholm hade ringt mig, ingen jag kände &#8211; tror jag.</p>
<p>Jag kollade hitta.se &#8211; numret gick till ett företag; Marcom Consult på Vattugatan. Vem sitter på ett företag och behöver min hjälp mitt i natten? Ringde upp och en ganska berusad man svarade. Jag frågade vem jag pratade med &#8211; men han ville inte presentera sig, inte heller ville han berätta varför han ringt upp &#8211; han påstod att han inte alls ringt. Jag sa att jag förstod att han ringt fel &#8211; men att jag hade önskat att han bett om ursäkt &#8211; istället för att bara lägga på luren. Men han svarade bara med oförskämdheter och slängde på.</p>
<p>Nu kunde jag inte sova. Min son är i Stockholm &#8211; tänk om det hänt honom något &#8211; ska jag ringa polisen? Ska jag ringa upp min son? Jag skickade ett sms och bad sonen kontakta mig så fort som möjligt.</p>
<p>Slog sedan upp företaget på nätet.</p>
<p>Såg att de hade haft affärer med <a target="_blank" href="http://www.airsport.se/files/%7BA34BA88F-69B0-45E0-A362-B53C9F2A1C51%7D.pdf">Svenska Flygsportförbundet</a> och någon som heter <a target="_blank" href="http://hitta.se/ViewDetailsWhite.aspx?vad=tuvefalk&#38;var=&#38;Vkiid=uBKQFfrWzYLe5UoTBbQpqQ%3d%3d&#38;Vkid=59738332">John C E Tuvefalk</a>. Googlade på Tuvefalk &#8211; som visade sig vara en riktig skummis. Han &#8211; liksom företaget <a target="_blank" href="http://hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=086114828&#38;var=&#38;Vkiid=q%2foPgBkV68pog5IkSV+duQ%3d%3d&#38;Vkid=9286811&#38;isAlternateNumberResult=False">Marcom Consult</a> hade bara boxadress &#8211; adressen Vattugatan fick jag på <a target="_blank" href="http://www.gulex.se/bransjelist/vattug%20stockholm/1.htm">annat håll</a> &#8211; den kanske inte stämmer.</p>
<p>Tuvefalk är en hyresvärd som stått på Hyresgästföreningens svarta lista. Han äger <a target="_blank" href="http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_475245.svd">fastigheter i Hägersten</a> där underhållet varit kraftigt eftersatt (2005). Dessutom är han medlem i en organisation som heter <a target="_blank" href="http://www.eaa.org/membership/lifetime_members.asp">EAA The Spirit of Aviation</a>.</p>
<p>Vad är det för skumraskaffärer jag mot min vilja dragits in i? Var det Tuvefalk själv som satt och fylleringde mitt i natten?</p>
<p>Frågorna hopar sig&#8230;</p>
</div>]]></content:encoded>
</item>

</channel>
</rss>
