Tags » Muslimah

Choosing The Right Partner - Part 1

Many times I’ve been asked  relationship and marriage questions. In this video, I address an important topic about marriage

Islam

Those falsely accuse chaste, unaware and believing women.....

Sahih International

Indeed, those who accuse chaste, unaware and believing women are cursed in this world and the Hereafter; and they will have a great punishment… 29 more words

Islam

Resep Sederhana "Sayur Bening Bayam Jagung"

Ini tulisan pertama saya tentang resep.. hehe belom pandai masak si, cuma pernah nyoba aja masak sendiri di kos, terutama masakan2 rumah yang ngga ribet bikinnya secara dapur di kosan sempit banget, dan udah beberapa lama ini ngga masak lagi  :( mungkin lewat penulisan ini bisa mengumpulkan lagi semangat untuk memasak di kos :) 290 more words

Muslimah

Lomba Puisi dan Poster spesial Kartini's Day

Ada apa dengan 21 April?
Yes, Kartini’s Day. Inilah momen yang bisa dibilang momen khusus bagi perempuan dari dulu sampai sekarang. Kartini’s Day sangat identic dengan emansipasi perempuannya. 143 more words

Muslimah

Patience & Positivity

The past couple of days, I was thinking over a bunch of things. Decided to create a video and share my thoughts about it. If you enjoy it, like and share it with others.

Islam

Pharrell - Happy British Muslims! #HAPPYDAY

Hello my lovely people!!

My absence is explainable…I hope! School has kept me very busy, but I thought I should take a moment and share this beautiful piece of art by our brother and sisters in the UK. 78 more words

Faith