Tags » Nenê

Stalinin dhe Leninin në qendër, “Nënë Terezën” për skrap (FOTO)


Ndërkohë që busti i Stalinit dhe i Leninit qëndrojnë në zemër të Tiranës, ashtu siç dëshironte edhe diktatori Enver Hoxha, busti i Nënë Terezës është hedhur dhe pritet të shitet për skrap. 165 more words

Aktualitet

Bllokimi i "Nënë Terezës", kur "Bravo Çunat" bashkëpunojnë me "të verdhët"

Siç është bërë zakon mbrëmjeve, edhe sonte, policia ka rrethuar zonën e sheshit Nënë Tereza për t’a shndërruar atë në pedonale, raporton lapsi.al.

Por, për këtë “aksion”, blutë e shtetit kanë thirrur në ndihmë të verdhët e kryeqytetit. 42 more words

Aktualitet

NeNe And Her Legal Team Come For Kenya Moore

Apparently, NeNe Leakes is sick and tired of Kenya Moore and her alleged defamatory statements. She has served Kenya with a cease and desist letter that basically says, “Stop talking and blogging about NeNe….or else.” 64 more words

Entertainment News

Happy birthday Kenya, now STFU!


Honey… Nene Leakes is NOT playing with Kenya Moore anymore. Mama said she was tired of this “anything you can do, I can do better” match that has been ongoing since season 6 of the reality tv hit, … 178 more words

A Damn Fool

Kenya Moore Served Cease And Desist Letter From Nene Leakes

Via NY Daily News reports:

Moore shared a photo on her Instagram of a cease and desist letter served to her from no other than her ‘Real Housewives of Atlanta’ cast mate. 81 more words

Gossip & Rumors

#RHOA 1/25/15; Close Your Legs To Divorced Men!

Where do I fucking start? These girls are a hot fucking mess. I’m going to have to side with Nene Leakes and say some people will do anything for a $1.50, but throw in a chicken wang and baby, I will too! 485 more words

A Damn Fool

RHOA: Road Trip

This week’s Real Housewives of Atlanta has all of the ladies back from the trip to Puerto Rico. It starts with NeNe and Cynthia both telling others about the blowout that happened between NeNe and Claudia. 1,131 more words

Reality TV