Tags » Palestina

penguasa negeri muslim pro Amerika?

ada yg aneh dari kejadian penyerangan amerika dan sekutunya ke suriah & irak.
yg aneh adalah para pemimin negeri2 muslim malah ikut andil dalam penyerangan ini, dengan mengirimkan pesawat-pesawat tempur untuk membombardir negeri yang (katanya) jadi sarang teroris bernama ISIS.

84 more words
ALL ABOUT ISLAM

Seorang Polisi Palestina.........

Terkadang, dalam sebuah renungan, kita mengingat orang-orang yang pernah kita temui dalam sebuah perjalanan. Aku juga begitu. Ratusan orang yang pernah ngobrol, berteman dan menjadi teman seiring dalam berbagai perjalananku. 715 more words

Kisah Anak Manusia

Pranvera arabe, një hap për spastrimin etnik të Palestinës

Aleksandër Levchenko

Nuk duhet të jesh shkencëtar për të kuptuar se ndërsa rrjetet dhe mediet sociale si Facebook dhe Twitter mund të instrumentalizohen për të nxjerrë në rrugë turma të pakënaqurish, këta të fundit në të gjitha rastet do të udhëhiqen nga ata që kanë krijuar organizata të vërteta, jo vetëm virtuale, të afta për të drejtuar një ndryshim regjimi. 1,572 more words

Amerika

window #563

Palestinian boy in Ramallah

dn.pt

Imprensa

¿Jerusalén será dividida? /¿Jerusalem will be divided?

La Autoridad Palestina pedirá al Consejo de Seguridad una resolución en base a las líneas anteriores a 1967 en las próximas semanas.

El secretario general de la Organización para la Liberación Palestina (OLP) puntualizó que China y Rusia se encuentran entre los miembros del Consejo de Seguridad de que votarían a favor del plan de Palestina, que prevé el establecimiento de un Estado independiente dentro de tres años. 244 more words

Israel

14.10.14 Roma – Crimini di guerra a Gaza, incontro con Richard Falk

AssoPacePalestina & Sezione Internazionale Fond. L.L.Basso

invitano

14 OTTOBRE ORE 18
FONDAZIONE BASSO
Via della dogana vecchia, 5 – Roma

incontro con Richard Falk, 46 more words

Halat Hissar (A State of Siege)

Halat Hissar/A State of Siege

by Mahmoud Darwish *)

A woman asked the cloud: please enfold my loved one
My clothes are soaked with his blood… 221 more words

Kebudayaan