Tags » Pidato

Jual Buku : Soedirman, Tan Malaka dan Persatuan Perjuangan

Ruslan Abdulgani, dkk.
Soedirman, Tan Malaka dan Persatuan Perjuangan
Restu Agung,
170 halaman
Harga Rp. 35.000 (belum dihitung biaya kirim)

Stok :  1 eksemplar

Murah

Pidato Basa Sunda

TEMA              : PENDIDIKAN

Asalammualaikum wr wb.

Ibu guru nu ku sim kuring dipihormat

Para kanca sadaya anu sami-sami ku sim kuring dipihormat

Sateuacanna hayu urang panjatkeun puji sareng sukur ka Gusti Allah SWT nu atos seeur masihan nikmat ka urang sadaya, salah sahijina nikmat sehat nu ahirna urang tiasa kempel di tempat ieu nu insyaallah dirahmati-Na. 294 more words

Basa Sunda