Tags » Psd File

[PSD Coloring] #4 PSD by Jjaea

Hai hai, nih aku kasih psd yang aku pake buat tema Full Moon punya Sunmi ini. Gatau lagi harus ngomong apa. Semoga suka! <3 51 more words

Download Psd

[PSD Coloring] #3 PSD by Jjaea

Waddup! Aku kembali bawa PSD Coloring niih. Setelah iseng nyoba-nyoba biar kayak artworker jaman sekarang lol gatau deh bagus atau enggak. Coba aja download!! Hehe. 50 more words

Lee Hyeri

[PSD Coloring] #2 PSD by Jjaea

Haii, aku bawa PSD lagi niiyy, kuning-kuning gimansee githu. Kalo menurut aku sih failed, tapi biarin aja deh hahaha. 50 more words

Lee Hyeri

[PSD Coloring] #1 PSD by Jjaea

Haii ada yang baru loh!! Sebenernya gak baru juga sih, udah lumayan lama juga. Yaa check it by yourself(?) aja deh. 50 more words

Download Psd

Spring Time Photo Effects

Download GraphicRiver

The package contains 16 photo effects + 8 sunlight effects + Quick preview  file. Depending on your photo you can use more than one effect reducing opacity. 172 more words

Graphic Resources

Paper Photo Effects

Download GR

The package contains 20 paper overlay textures + 10 photo effects + Quick preview  file. The paper overlays have different structures and colors. Photo template file contains all 10 photo effects + one paper texture that can be easily replaced. 271 more words

Graphic Resources