Tags » Soowon

[TWOSHOT] Thank You

Title:
Thank You

Casts:
Choi Siwon as Choi Siwon
Choi Sooyoung as Choi Sooyoung
Shim Changmin as Shim Changmin
(find by yourself)

Genre:
The Dramatic Love Triangle… 5,765 more words

Sooyoung

Back [Chap. 2]

Title : Back
Author : LieLieLieaRia
Cast :
• Choi Sooyoung
• Choi Siwon
• Shim Changmin
• Im Yoona  Choi Yoona
• Lee Donghae… 3,112 more words

Fanfiction

[SOOWON] MOM, We need YOU! 'Chapter 6'

Title:
MOM, We need YOU!

Casts:
Choi Siwon as Choi Siwon
Choi Sooyoung as Choi Sooyoung
Cho Kyungsan as Choi Kyungsan
Shim Changmin as Shim Changmin… 6,468 more words

Sooyoung

IT HAS TO BE YOU (6.3-FINAL)

akhirnyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…MIZUMI DINA sayaaaaaaaank…request ajaibmu ini berakhir sudah…semoga nggak ada yang kecewa sama ending FF in yaaaaaah…hehhehehehehehhe…

maaph juga kalo mungkin endingnya nggak sesuai harapan karena kalo mau di jabarin..bkalan panjang bgt inih…hehhehehe… 5,188 more words

IT HAS TO BE YOU (6.2-PRE END)

aku kembaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..kali ini sekalian mau minta maaf karena ternyata nggak bisa end di part ini..tapi aku usahain 3 hari lagi udah bisa post… hehehheheh..

as your info..kemungkinan mau aku password tuh..tapi aku mau liat response reader sekalian..kalo bagus, aku open password..hehehhehehheeh… 3,500 more words

[SOOWON] MOM, We need YOU! 'Chapter 5'

Title:
MOM, We need YOU!

Casts:
Choi Siwon as Choi Siwon
Choi Sooyoung as Choi Sooyoung
Cho Kyungsan as Choi Kyungsan
Shim Changmin as Shim Changmin… 3,255 more words

Sooyoung

SUMMER IN SUNSET // PART 5

 SUMMER IN SUNSET

CAST : CHOI SIWON,CHOI SOOYOUNG,(OC)

GENRE : AU,ANGST,ROMANTIC

LENGTH : CHAPTERED

RATING : PG 16// ALL READER OPEN MINDED ^^

                              BY  ITHA P.S… 3,880 more words
Siwon