Tags » Sooyoung

What Have I Done? (Chapter 6)

Cast : Choi Sooyoung, Xi Luhan, etc

Couple pairing : SooHan

Genre : romance, sad, regret, etc

“Kau tahu? Botol alchohol yang kau temukan kemarin itu ternyata milik keluarga besar Jung!!” 1,331 more words

EXO

The Last Chance - Chapter 8

———
A Fanfic by DoctorV

———

Chapter 8

Theme song : Somebody Out There – David Archuleta

There’s somebody out there,
somebody somewhere to show you the tenderness you need…
5,478 more words

Jessica

DESTINY VS REVENGE (AS-1)

Aku kembaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! dan lagi-lagi sebagai OWNER… inget, O-W-N-E-R jadi kalo mau demo langsung sama authornya aja yah…wkwkwkkwkwkwkwkwkkwk…sesuai permintaan VIRAA, disini aku nggak edit apapun… jadi ini pure karyanya VIRAA (dia takut FFnya aku bikin abstrak kayaknya xixiiixixixixixixi)…oke deh, here we go… 1,268 more words

SOOYOUNG X BTS

Hi, I want to share my edits!

Sooyoung with Bangtan Sonyeondan (BTS) except Jungkook. kkk~ 25 more words

Girl Friend?? (Luhan.. Luhan.. Luhan..) [Drabble]

Girl Friend?? (Luhan.. Luhan.. Luhan..)

Author: Shin Sung Ri | Cast: Xi Luhan EXO, Choi Sooyoung GG’s and other cast you can find by yourself | Rate: Teen or General | Genre: Romance, Friendship, School life | Summary: Meet You at First Time | Note: masih inget FF drabble aku yang titlenya ‘girl friend??’ nah sekarang aku bikin sequelnya. 363 more words

EXO