Tags » Suka

Apa itu cantik?

Cantik adalah subjektif. Cantik biasanya ditentukan pada pandangan mata seseorang. Ada sesetengah orang cakap, perempuan ni cantik. Ada jugak yang mengatakan tidak. Jadi tiada makna spesifik dan kekal yang dapat menentukan maksud sebenar cantik. 583 more words

Tips

Pies.

To okropne, ale nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy rozpaczali z powodu straty psa. Zawsze myślałam sobie, kurde co za przegięcie, przecież to nie mama/tata/babcia itd, tylko pies. 234 more words

Pies

Softball shortstop claims All American status

It was no surprise that Soclaina van Gurp, or “Suka” as her teammates call her, excelled in her first year on the Palm Beach State College softball team. 283 more words

Athletics

Sebentar Saja

Sayangku kemari

Jangan pergi dulu

Ruangan ini sedikit demi sedikit memudar tanpa dirimu

Sabar lah sebentar  saja, biar kudekap dirimu lebih erat

Sabar lah sebentar saja, biar kita habiskan teh yang masih hangat ini, berbicara mengenai rasa dan asa di antara kita… 26 more words

Puisi

Za True White Liquid Foundation

Hai semua… assalamualaikum. Hari ni Nazra nak update cikit pasal foundation. Awe lama tak update mengupdate pasal mekap ni kan.. Jadi, topik kita arini adalah pasal True White Liquid Foundation. 234 more words

#love

Trivia No. 22

Alam niyo ba na nagkakasakit ang ulo ng isang tao kapag kumain siya ng sour trout?

Proof:

Recipe for Sour Trout

1 kilogram of trout… 107 more words

Funny Trivia