Tags » Teater

Welcome to TEATERRI website!

Selamat datang di website TEATERRI.

TEATERRI adalah sebuah komunitas teater yang didirikan oleh para original cast, dan juga sutradara/penulis naskah drama musikal SELUBUNG PEREMPUAN ( diproduksi oleh Komisi Komunikasi Sosial Keuskupan Agung Jakarta atau KAJ dan diselenggarakan Oktober 2013 lalu). 222 more words

Komunitas

"The sunshine boys", gazmorë edhe në shi

Strehë në teatrin e të qeshurave

I shoh si po tkurren një nga një kalimtarët në rrugë. Kryqëzojnë krahët rreth vetes dhe nxitojnë për të kaluar vijat e bardha, me apo pa dritë të gjelbër. 1,948 more words

TEATËR

A DUHET PATJETËR ME QENË AKTOR A REGJISOR, PËR TA UDHËHEQUR TEATRIN?

Fillimisht dua të them se procesi i përzgjedhjes së drejtorit të përgjithshëm gjithmonë është proces i vështirë. Këtë proces e bën edhe më të ndërlikuar mungesa e transparencës dhe ndërhyrjet përmes miqësisë dhe librezave partiake. 2,322 more words

Teatri

TIDEN/DØDEN

Vi holder på å lage et gateteater som skal være klart sommeren 2014. Første fremførelse blir på Porsgrunns Internasjonale Teaterfestival (PIT). Gateteatret vil være en walkabout som inneholder musikk, oppfinnelser, og plakatkunst. 847 more words

Teater

A sad comedy..

It`s sad how a comedy turns out to be not funny..It happened yesterday while watching a play in the theater. I was expecting that “The Sunshine Boys” written by Neil Simon, to be very hilarious, but I left the playhouse not that joyous. 173 more words

TEATËR

"Djemtë Gazmorë" në Teatrin Kombëtar të Komedisë

Foto gjatë shfaqjes së komedisë “Djemtë Gazmorë” në Teatrin Kombëtar të Komedisë. Në role kryesore: Robert NDRENIKA, Viktor ZHUSTI, Elia ZAHARIA.

FOTO GALERI

"Djemtë Gazmorë" Teatri Kombëtar i Komedisë

Foto gjatë shfaqjes së komedisë “Djemtë Gazmorë” në Teatrin Kombëtar të Komedisë. 10.4.2014

FOTO GALERI