Tags » Getting Married

.Catherine Bridal.

Lanjutan dari post yang ini.. Jadi kita deal dimana sih?

Udah disebut terus kok sebelumnya.. Deal di Catherine Bridal :D

Kenapa?

Hmm.. kenapa ya.. sebenernya karena banyak alesan sih (ya iyalaaahh..).. 234 more words

Fiance

The Wedding Planning Weekend

The saying goes that God never gives you more than you can handle. I can apparently handle a LOT.

In the midst of doing all of the endless things necessary for the big move, I also needed to do as much wedding planning as possible. 476 more words

Fulbright

8 more days

Time check: 8 more days to our big day.

- Dd finally finished painting his room. Thumb up to dd for the hard work.

- I finally ordered the food catering for our wedding (lunch after tea ceremony). 85 more words

Our Wedding Diary

Puri Wedding Fair (aka test food lagih..)

Ckckck.. Kok aku jd keranjingan gini yah update ttg persiapan kawinan.. hehehe.. ga apa lah ya.. itung2 mengabadikan momen riweuh2nya keselnya betenya dan uring2annya masa2 nyiapin nikahan.. 551 more words

Wedding Preparation

.Jakarta Wedding Festival 2014.

Minggu lalu gue (dan pacar tentunya) akhirnya ke wedding exhibition. Karena ya mau ngga mau, waktu persiapan ngga sampai setahun dan berdua masih buta banget ngga tau apa-apa soal wedding preparation. 530 more words

Fiance

To Infinity & Beyond - Part 3

Currently listening to: Ho! Summer! (Takki & Tsubasa)

Time passed by so fast that we are already coming to the end of August! And today is exactly seven months to our much anticipated event of the year – the H&S wedding!!! 366 more words

Trip

Tring Catering.. Kan Makan..

Bener adanya catering/makanan itu pasti jadi sorotan utama, nomor satu, paling penting dalam acara resepsi. Sepulang dari resepsi orang, pastilah makanan ini jadi omongan pertama dan mungkin satu2nya. 373 more words

Wedding Preparation