Tags » ABG

As everyone knows, Thanksgiving Day is one of the most important holidays in the U.S. It celebrates, not only the birth of a nation, but the natives that made the settlement possible, and despite all of the clichés and its dark history, it truly is a moment to be thankful for. 251 more words

Lorena

Hemp.... Ham... ehm.

Halo.

wkwkwk ini adalah *jeng jeng* postingan pertama gue! yeah. hm. jadi gini. gue bikin blog (ya basi banget sih kayanya ya baru abad milenium gini bikin first post di blog yang baru dibuat juga) buat nulis-nulis aja (yang sebenernya diketik-_-) sabodo teuing. 320 more words

Who is illegally dredging for gold on Bougainville?

PNGExposed | 1 December 2016

Recent media reports say a Chinese company, Jaba Joint Development, is illegally dredging for gold on the Jaba river in Bougainville. 557 more words

Papua New Guinea

Bougainville Community Leaders and Landowners condemn illegal Chinese Gold Dredging

Bougainville News | 24 November 2016

Landowners at the Panguna Mine Tailings areas in Central Bougainville have called on the Autonomous Bougainville Government to immediately close down the “illegal” Gold Dredging operation by a Chinese company operating on their land without proper authorization by the appropriate authorities of the government. 309 more words

Papua New Guinea

Belajar Bijak Dari Masa Muda

Banyak anak muda bahkan sebagian besar anak muda didunia, mengatakan bahwa pemikiran anak muda selalu berbeda dengan pemikiran kaum orang tua. Dan penulis setuju akan pendapat ini. 430 more words

Puasnya Ngentot Teman Kost

Aku Fadil mahasiswa di Kampus X di jogja, berasal dari keluarga sederhana di kota di luar jogja. Di jogja ini aku tinggal ngekos di sebuah dusun dekat dengan kampus dan rata-rata rumah disini memang dijadikan kos-kosan, baik untuk putri maupun putra. 1,099 more words

Cerita Dewasa