Tags » Analiza

Analiza Lucian Bute - James DeGale (partea I)

O să încerc în continuare să pun cap la cap datele preliminare pe care le am înaintea întâlnirii dintre Lucian Bute și James DeGale pentru genera o primă imagine de ansamblu asupra întâlnirii. 471 more words

Analize

Terrorizmi dhe ekstremizmi nuk janë fenomene të reja në SHBA

Ndërsa ka një tendencë të lartë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për t’i portretizuar myslimanët si një kërcënim për paqen ndërkombëtare, shifrat tregojnë se supremacia e bardhë është një problem më i madh. 436 more words

Lajmet E Fundit

Brengosja e Evropianëve për të rinjtë që konvertohen në Islam

Migracioni i myslimanëve në Evropë, Veri të Amerikës, Australi , tani më është duke  shpejtuar trendin e kalimit, apo konvertimit në Islam, sepse  shumë të rinjve Evropian e Perëndimor të cilët më parë nuk kanë pasur asnjë kontakt me të rinjtë  myslimanë, ndërsa tani kanë mundësinë e pranimit të Islamit me shumë lehtësi. 1,965 more words

Lajmet E Fundit

Nisësit e Konfliktit Sirian, do të Jenë dhe Humbësit e Tij

“Sipas të përditshmes turke “Intizar” (Këshillimi) në ditët tona sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes së Hizbullahut (Ushtrisë së Allahut)Sejjid Hasan Nasrullahu, sqaroi çështjet e fatkeqësisë së ndodhur para pak ditësh në muajin e bekuar të haxhit, rolet kyçe të shtetit rus dhe të Republikës Islame Iraniane, zhvillimet e fundit në konfliktin sirian, zhvillimet e reja në shtetin jemenas dhe bahrejnas, sulmet e shtetit tëmallkuar cionist, mbi xhaminë e tretë të shenjtë të muslimanëve në“Mesxhidu’l-Aksanë” në kryeqytetin palestinez të Kudsit tëShenjtë dhe çështjet e brendshme të shtetit libanez”. 2,407 more words

Aktualitet

Sh.B.A.-ja e Hëngri Karremin Rus!

“Sipas të përditshmes turke “Rasthaber” (Lajmi i Rastit)në ditët tona Sh.B.A.-ja, e ka të vështirë të detyrojë bashkësinë ndërkombëtare, që të veprojë kundër sferës së ndikimit rus, mbi kushtëzimin e shtetit sirian. 2,263 more words

Lajmet E Fundit

Meka: nga elefanti i Abrahasë te vinçi i Bin Ladenit

Zhvillimet që po ndodhin në qytetin e shenjtë të Mekës në këto vitet e fundit, shumë besimtarë muslimanë po i bindin se koha e shenjave të mëdha të parashikuara nga i dërguari i Allahut, Muhamedi a.s. 1,262 more words

Kryesoret

Na!

Ele,
cred că ştiu,
ce cred eu că ştiu
şi poate ştiu,
na!

Photo

Poezii