Tags » Arber

New on 500px : snow is falling..... by RalfEisenreich

Snow cannons on the Großer Arber in the Bavarian Forest.
Schneekanonen am Großen Arber im Bayerischen Wald.

via 500px http://ift.tt/16mmceJ

Real Estate And Mortgage

Fëmijët shqiptarë të Italisë quhen Kevin e Noemi

Emigrantët shqiptarë në Itali preferojnë emrat e huaj, në harresë ata shqiptare. Sipas të dhënave që jep Instituti Statistikor në Itali mbi lindjet në këtë shtet mësohet se plot 10.563 fëmijë të lindur vitin e shkuar në Itali kanë të paktin njërin prind shqiptar, nga këta, 8.817 i kanë që dy prindërit shqiptarë. 566 more words

News

A Footballing Odyssey - Match 41: Luton Town vs Dartford

For my longest trip of the odyssey so far, I travelled to Kenilworth Road, to watch Luton Town take on Dartford. The hosts, had fallen down the leagues at a rapid rate after financial difficulties had seen them penalised by the football league in an unprecedented way which has yet to be seen since, despite other clubs being in a worse position to them, namely at Portsmouth. 1,508 more words

Football

KOKA E TURKUT (IV)

Duke folur për turqit dhe për Turqinë, si personazhe negative në mitologjinë tonë kombëtariste, nuk mund të linim pa përmendur edhe faktin që shqiptarët myslimanë e kanë quajtur veten rëndom… 624 more words

Gjuhësi

ARBËR NË BOSNJEN MESJETARE

Te studimi i Stavro Skendit për Eposin, ndesha në një citat nga historiani Milan Šufflay, i cili flet për fisin Burmazi, një komunitet barinjsh në Hercegovinë në shekullin XIV, me prejardhje arbërore (në atë kohë ende nuk kishin dalë në skenë të historisë “shqiptarët” si të tillë, me këtë emër). 1,813 more words

Sociologji

Arber

Arber has never been a champ but he is 2-o

Arber