Tags » ASUS Laptop

Service Laptop di Asus Service Center Bogor Part 3

Oke, lanjut lagi.

Setelah mengetahui bahwa hardisk laptop gw yang rusak atau bermasalah, gw review lagi hardisk yang gw beli itu. Gw beli hardisknya bulan Mei ya 2017 dan baru 7 bulan pemakaian yang biasa aja, gw bukan gamers yang suka main game yang besar-besar filenya atau gimana, udah corrupt hardisknya. 645 more words

Asus

Service Laptop di Asus Service Center Bogor Part 2

Pada tanggal 17 Mei 2017 gw tulis artikel tentang service laptop gw yang blue screen dan akhirnya ganti hardisk.

Lalu sekitar minggu ketiga bulan desember 2017, laptop gw blue screen lagi, awalnya sebelum bluescreen itu, pas gw mau login ke laptop, dia lelet banget dan gw paksa shutdown, terus idupin lagi, eh malah bluescreen hahahahahha. 577 more words

Asus

Best and Affordable Asus Laptop Service Center in Ghaziabad-Lappysoft.in

Asus Laptop Service Center in Ghaziabad, repairs, wiped out, and dead laptops. Capable mechanics finish the gadget reclamation work. Tech specialists give fundamental and propelled laptop support with huge involvement in repairing Asus models. 361 more words

Asus Laptop Repair Service Center In Ghaziabad

ASUS U305 13-inch Laptop Full HD Notebook Computer

In the 21st century, just about everyone has turned to electronic form of just about everything. Books are often read online, movies are watched, games are downloaded. 437 more words

DEALS

ASUS 15-inch Gaming Laptop 1TB HDD FHD Notebook Computer

How do many people spend their free time? That is right, gaming! Gaming has become popular not only among children but within adults as well. Computer games of all genres are available. 429 more words

DEALS

ASUS Laptop 15-inch IPS FHD Screen Notebook Computer

In the time that we live in, more and more people every day turn to different notebook computers over desktop computers. First of all they are portable and convenient, as well as have become powerful and fast. 410 more words

DEALS