Tags » Awesome Things

Quote Of The Day!

“Gliding down the bike path on a Saturday morning, you whip by somebody peddling in the opposite direction and give each other a nod. For a moment it’s like “Hey, we’re both doing the same thing. 14 more words

Book Blog

Oh hi darlings! I just can’t seem to grasp a hold on the days anymore. I had started writing a THINGS I LOVE THURSDAY like a week and a half ago and before I knew it, I was busy out and about baking and doing the things I love so much that I didn’t even have time to write about them last week when I wanted to pretty badly! 1,022 more words

Vegan

Awesome Things #21 : Idk

kali ini gue mau cerita soal salah satu kegiatan epic gue. Bisa dibilang gue sedikit suka sama yang namanya baca apapun itu media nya buku, koran, majalah atau apapun yang menurut gue menarik maupun fisik atau digital, gak begitu suka juga sih tapi gue paling males sama yang namanya beli buku karena kalo beli itu kan mengeluarkan uang dan juga di rumah cuma menuh2in kamar aja, walaupun gue gak punya banyak buku tapi udah lumayan banyak buku yang gue baca. 170 more words

Awesome Things

In The Beginning...

I lost my father to Stage IV lung cancer on September 4, 2014. Our relationship was complex and painful, therefore, being thrown into a position wherein I watched him deteriorate over the course of five months was…there aren’t exactly words. 459 more words

Awesome Things

Bath and Body Works Semi-Annual Sale

Lots of places are currently having their semi-annual sales which is something I love to take advantage of! One of the best sales that I love is the… 172 more words

Thrifty

Awesome Things #19 : Amin!!!

Greget itu ketika lo liat orang yang berdo’a di Socmed. Pernah kan liat orang update di socmed atau nge-tweet semisal gini:

   “Ya Allah, mudah2an besok gak ujan soalnya mau pergi” 113 more words

Awesome Things

Awesome Things #18 : Bintitan

Mata Bintitan, dan gue pernah mengalaminya selama sebulan gak sembuh2. kalo bahas penyakit mata yang satu ini kadang suka aneh. Kenapa aneh ya aneh aja gitu. 344 more words

Awesome Things