Tags » Babe

Letër një babai

I nderuar Selami,

Ndërsa po e shkruaj këtë letër, e kam vajzën time 3-muajsh afër meje. Shpresoj ta zërë gjumi që të më le te shkruaj në qetësi, por e di qe kjo sdo të ndodh sepse un jam shoku i saj dhe përderisa me ka përballë ka deshirë të luaj. 1,359 more words

Other

Tonight

Tonight I’ll  show you my scars

Kiss them, I wouldn’t mind

Let my body be helpless in your arms

For tonight our hearts will be twined… 105 more words

Love

On line dating......

…is a quagmire.

I have a fake profile. I set it up to try and trap a married cheater I once dated (thinking he was single). 539 more words