Tags » Baby Spa

Homecare - Baby Spa Karawang

Yang di Karawang, siapa yang galau nyari tempat untuk Baby Spa? sebagai Ibu baru, saya banyak belajar juga katanya baby spa itu bagus untuk perkembangan bayi. 660 more words

First attempt : Little duck baby spa

Sewaktu belum punya baby, saya suka wondering sama orang-orang yang bawa bayinya berenang dari masih kecil banget. Emang gapapa ya masih kecil banget gitu berenang? udah gitu pake ban yang dipasang di leher lagi. 852 more words

Baby

Fisiokid dan My Baby Hadir lagi!

Yoo modern momma! Jangan lupa dateng ke Promo My baby Bersama Fisiokid yah! Seperti biasa di Palembang Square Carrefour lt.2 . Jangan sampe ga dateng rugi ! 59 more words

Baby Massages

Dan's 1st BB Spa at Beauty.Mums & Babies

If you are a first-time mother, life can get pretty daunting as you navigate this new phase of your life. I remember surfing for information every other day and got stressed up over the many choices of (pre- and post-natal) services  that are available in the market. 786 more words

Review

My Baby SPA routine at home {Review of StorkSak Organics Baby Spa Gift Set}

Family time are part of these enjoyable moments in life. We try, the best we can, to have some magic moment with each of our daughter. 1,454 more words

Reviews

Nyobain baby spa & baby massage

Yuhuuuu pakabar semua?

udah lama bgt belum sempet blog walking sama update blog karena satu dan banyak hal… Setelah bersedih2 untunglah masih ada hal yg bisa bikin senyum. 319 more words

Baby Stuff

Worst Workout Ever!

May 27, 2016

One of my favorite photos of me when I was still an infant is a picture of me in our family yard.  I’m sitting in a bouncy seat, calmly smiling with a Gram Cracker in one hand.  1,135 more words