Tags » Baju Kurung

Koleksi Raya 2018: Baju Kurung Sara Ann

“Sis, saya dah beli tadi baju Sara Ann! Sedap sangat pakai, tu yang cari lagi”

Tudia penangn baju kurung Sara Ann, sampai beli 2-3 pasang seorang. 150 more words

Baju Raya 2018

Koleksi Kurung Moden - K520

Koleksi Kurung Moden


.
✔ zip di bahagian belakang
✔ material quality crepe
✔ pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk
.
Kod: K520
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48… 34 more words

Baju Kurung Femina Collection

FEMINA RAYA COLLECTION
.
Tudiaa, semua yang tengok je gambar koleksi terbaru ni terus terpikat. Baru tengok gambar je tau. Kalau tengok in real “empuan badan” ni, fuhhh lagi mereciks.  114 more words

Baju Kurung Femina Ibu dan Anak

“Cantik baju dia. Haii ada gak ambil lebih nanti ni”- Sis Suhaila
.
Tudiaa, memang cantik sangat koleksi Femina kali ni. Warna2 fresh dan baru tau. 166 more words

Kurung Elianor

TERKINI, READY STOK

yang dinanti telah tiba💃💃

Sis selalu nak cepat?

tak sempat iron baju?

dan nk selesa sentiasa?

tak suka kurung biasa-biasa?

sis memang special macam… 144 more words

Butik Online

(POLA) Baju Kurung potongan puteri (princess cut)

Perkongsian asal oleh: Nur Musira (fb)

Salam seperti yang saya janji kan semalam, tutorial pola kurung panel atau kurung gigi buaya atau kurung princess cut. 187 more words

JAHITAN