Tags » BaP

Wednesday Eu-Mak: APink All Around

Yeoreobun, happy Wednesday! I hope your hump day is as delightful as mine! Yes, I’m just happy to be alive today and in good spirit. I hope this happy feeling will flow continuously to the weekend * 118 more words

Music

[Mirip atau Tidak] 'Saudara' Zelo, Dasom, L dan Suho di Drama

Annyeonghaseo,

hah, sebenernya gak ad aniat mau posting hari ini. tapi udah gatel banget pengen curhat disini. hahaha.

jadi karena kesibukan nyusun skripsi, jadilah kegiatan aku kalo gak ngetik skripsi ya nonton drama, dan you know what, selama nonton drama ada aja cast-cast yang aku pikir mirip dengan seseorang artis. 326 more words

CONTROL OF ME Volume 3

Present : Full Myungyeon Fanfiction Production

Writer : Park Hyunka (24 th)

Tittle : Control of Me

Cast : Kim Myungsoo/L (Infinite), Park Jiyeon (T-ara) 5,576 more words

Barm or Balm or bap

Oh damn I missed my breakfast,

But I wont come to harm,

I’ll out down the high street,

And grab a bacon barm.

[Ficlet] Jongin Club's

JONGIN CLUB’s

Ficlet || General || Kim Jongin (EXO) , Bang Yongguk (B.A.P) || Life

Present by Rapp_LK

Jongin mengajak yongguk untuk bergabung di club. Dan itu bukanlah sesuatu yang buruk. 436 more words

BAP

#1

14.4.2015

Zaslužek: 7,31$

BAP: 3739

Poklikanih oglasov: 6110

Verjetno vam ti podatki ne pomenijo kaj dosti… Gremo po vrsti.

Ste kdaj videli oglase tipa: “zasluži s klikanjem” ali pa “samo 5 minut na dan do velikega zaslužka” itd.? 808 more words

Na Internetu