Tags » Bertenaga

ZenPower, Powerbank Ringan dan Bertenaga

Powerbank pertama di dunia berukuran sebesar kartu kredit namun berkapasitas 10.050mAh

Jakarta (25Mei 2015) – Gaya hidup masa kini semakin memaksa pengguna untuk tetap terhubung dengan sahabat, kerabat, sanak famili ataupun rekan sekerja dan mitra bisnis. 703 more words

ESP punya pasal!

ESP punya pasal I happy berat badan naik 2kg dalam masa sebulan. Hahha, macam tak puas hati plak kan, boleh plak happy berat badan naik. 248 more words

Kecantikan

SHAKLEE EFFECT #12: Travel & Outstation Yang Sangat Memenatkan (Video)

TRAVELLING.

Bila sebut je travelling, biasanya di kepala kita mudah terbayang perlancongan ke luar negara atau dalam negara Malaysia sendiri. Dari Malaysia dapat terbang ke Europe, Amerika, Australia untuk tengok kanggaroo, Perth sebab nak pergi Eiffel Tower, Maldives – mesti menyeronokkan, betul tak? 430 more words

Tip Sihat

Set Menyusu Budget Double Booster Shaklee

♥ Susu Ibu Meriah Dengan Set Budget Double Booster ♥

Feedback pengguna Set Budget Double Booster Shaklee

Alhamdulillah kalau sebelum ni anak hampir reject direct feeding sebab susu sikit sangat.
245 more words
Alfafa COmplex

SET COMBO ESP

SET COMBO ESP

Macam-macam khasiat ESP ni bila digabungkan dengan supplement yg lain.

ESP  yang terbaik

✰✰✰ Jom nikmati ESP untuk pelbagai khasiat ✰✰✰

  1. ESP + Vita-E Complex: kulit cantik dan cerah/natural beauty tanpa perlu bermekap.
  2. 302 more words
Esp