Tags » Budak Sekolah

Budak sekolah bertudung berani seks di tempat awam

Bermacam Рmacam perangai dan gelagat budak-budak sekolah sekarang ni. Budak sekolah yang bertudungpun  berani melakukan hubungan seks di tempat awam yang terbuka. Apa dah jadi ni.. 165 more words

Teens / Remaja

Tengok bola Malaysia macam budak sekolah

Keputusannya 2-1. Aksi perlawanan-kelayakan Olimpik London 2012. Perlawanan- pasukan Harimau Muda bertemu Bahrin. Tekanan- kurang. Stadium kosong. Hampir macam Stadium Majlis Perbandaran Petaling Jaya. Tapi kalah juga. 417 more words

Cerita Bola

Terpaksa....

Ari ni, baby nak share crite kawan baby…tak nak la cite psl baby je, nanti bosan lak uolls…cerita ni mcm ni, kwn baby ni perempuan…and ni crita time kat skolah dulu…dia ni, badan mmg mantap…and, dia ni, suka buat hal kat sekolah…sampai cikgu2 dah kenal dia ni….satu hari, dia buat hal, conteng kat tandas cikgu perempuan….dia pegi tulis pasal cikgu displin ni, cikgu F…cikgu F ni, mmg badan dia mantap taw….dia pergi sebarkan no cikgu ni, cakap cikgu ni gersang…and he need something la kan…and then, cikgu F dapat taw, dia terus panggil kawan baby ni..baby bahasakan dia M..abes kelas, before balik dorm, baru la M pegi jumpa cikgu F…M ni sekolah asrama tau… 571 more words

Tetek Kelentit Ghairah Wanita Berahi

Apa salah nasi lemak?!

*Sempoi & lazat*

Hari ni aku nak cita pasal makanan yang boleh dikatakan feveret sepanjang zaman untuk aku. Aku rasa sume orang kat Malaysia ni tau ape tu nasi lemak. 254 more words

Budak Sekolah

Ilmu Pengasih

Tiba-tiba Wanie bertanya mengenainya. Terkejut la jugak. Katanya ada seorang dua pelajar sekolahnya  mengamalkannya.

Ianya menggunakan suatu ayat. Bunyinya macam ayat AlQuran tapi bukan (kata Wanie). 185 more words

Kehidupan