Tags » Budget Hotel

Atrium Premiere Hotel Yogyakarta;A Budget Hotel Reviewed

Liburan sudah dekat! Di musim liburan seperti Lebaran atau NatalTahun Baru, biasanya hotel-hotel penuuh dan berebut. Apalagi di daerah seperti Jogja.. Kalau ngga book dari jauh-jauh hari, bakal susah dapet sesuai yang diinginkan. 302 more words

Indonesia

An Tam 3 Hotel in Ho Chi Minh (Review)

Since my Ho Chi Minh City Trip  last September was planned at the last minute. I didn’t have enough time to actually ask around for any hotel/hostel recommendations. 866 more words

Traveling

Falling For Hippy Part 3

* Heart of Steele *

At 30, George Steele achieved respect among the business gurus of his time. His consultant company Inner Communications was highly sought after to sharpen their corporate sales force with his niche negotiation style, the ability to hone their intuitive skills to know what their customers readily want. 836 more words

Falling For Hippy

Welcome to Twin House at Tapae

It’s now open.. a private room in traditional wooden house set in the city center of Chiang Mai

http://www.twinhousethapae.com

email: twinhousetapae@gmail.com

Hello Guest House, Bukittinggi

Dari banyak tempat yang pengen gue kunjungi, sesungguhnya Bukittinggi bukan salah satunya.

Gak kepikiran aja. WALAU gue cinta banget sama nasi kapau dan nasi padang, sama sekali gak terbersit di benak *hasek, bakalan travel ke Bukittinggi. 335 more words

Indonesia

Chang Ziang Hotel, Geylang – Singapore

Pemilihan menginap di Chang Ziang Hotel sebenarnya asal saja. Belum ada gambaran daerah Geylang itu seperti apa, cara kesana bagaimana, MRT terdekatnya apa, dll. Kita cuma lihat berdasar rating dan reviewnya saja di tripadvisor. 415 more words

Wisata