Tags » Cafe/restaurant

Raw Food should be an art form

I always believed raw food is not only a healthy diet full of plant goodness but also thanks to the creative chefs, an art form on plate. 383 more words

Raw Food

Sunway Putra Mall.

Kuala Lumpur ataupun lebih dekat dengan hatiku adalah Setapak region. Mungkin sebab lahir kat General Hospital & membesar selama hampir 20 tahun, dah sebati dengan diri aku. 156 more words

Leisure

Dolly Dim Sum, Avenue K.

Sesaja ajak dorang lunch kat Dolly Dim Sum. Cuba mana yang dalam list. huhu… Sedap but a bit pricey.  Tak padan la kuantiti sikit camtu kalau nak makan kenyang. 29 more words

Leisure

2016.

Alhamdulillah, masih Allah berikan peluang hidup hingga waktu ini. Semoga tahun 2016 memberi banyak memori yang manis untuk diingati :)

Permulaan 2016 ni saja dah bagi kenangan kat diri aku. 278 more words

Leisure

1Day with Mark @Little tree garden

1 Day with Mark

@Little tree garden

ติดต่องานได้ทาง Line : addtank

หรือ Facebook : Rodtank Satapat Rattanotai

Instagram : rodtank.s

Photography

Wafflemeister, KLCC.

Alhamdulillah tak sangka plak dapat belanja ibu mengandung. hihi…

Actually ahad lepas, aku & aini ajak Cikgu Azizah try makan waffle kat KLCC. Aku yang plan sebab haritu nampak macam ramai je yang menyinggah sini, harapannya mungkin sedap. 130 more words

Leisure

Lunch @ Pavilion. Perghh!!!

Semalam kononnya nak tukar angin pergi makan jauh sikit dari Laman Maybank tu. Tup tup sampai ke Pavilion cari makanan. hahaha kerja gila, padahal rehat sejam je pun. 225 more words

Cafe/restaurant