Tags » Cafe/restaurant

Daun Pisang.

Kalau bab makan, aku antara orang yang tak kisah makan banyak asalkan makanan tu memang boleh masuk kat tekak aku ni. Asal pasal makan, aku ok. 234 more words

Pot Pet Pot Pet

25.07.2015 (#3 Syafina Umaira)

Tiya dapat juga peluk, dukung dan cium awak Syafina Umaira! mmuahhh

Selepas satu tahun. Tak ada yang lain, tiya cuma nak doakan semoga syafina akan membesar dengan sihat dan jadi anak yang cerdik serta menyenangkan hati mereka yang ada disisi awak. 71 more words

Sahabat

Japanese Cuisine.

Aku rasa hampir 80% penduduk Malaysia gemarkan makanan ala Jepun & aku salah seorang sebab aku makan apa sahaja yang penting Halal & aku memang suka cuba makanan yang akan jadi fenomena. 196 more words

Leisure

Berbuka Puasa 2015/1436 H.

Kak nany planned nak berbuka puasa kat Restoran Adam Lai-Original Taste of Chinese Muslim Food (http://restoranadamlai.blogspot.com/). Tup tup last minute ayah cancelled tak nak ikut, takut mengah katanya. 171 more words

Leisure

WANDER by TudungPeople.

Assalamualaikum.

Ada sekali tu teman Tasha jalan-jalan, kononnya aku nak cari tudung untuk raya. tapi semuanya tak berkenan dihati. So, window shopping jela… Tasha dapat rembat sehelai shawl untuk graduation day dia. 46 more words

Leisure

Paddington, Nu Sentral.

Hi uolls. Nak sembang tempat makan sedap & berbaloi. Ada kat Nu Sentral (http://www.nusentral.com/) je, tak perlu nak pergi sampai Damansara ke, Shah Alam ke. 279 more words

Leisure