Tags » Cafe/restaurant

Berbuka Puasa 2015/1436 H.

Kak nany planned nak berbuka puasa kat Restoran Adam Lai-Original Taste of Chinese Muslim Food (http://restoranadamlai.blogspot.com/). Tup tup last minute ayah cancelled tak nak ikut, takut mengah katanya. 171 more words

Leisure

WANDER by TudungPeople.

Assalamualaikum.

Ada sekali tu teman Tasha jalan-jalan, kononnya aku nak cari tudung untuk raya. tapi semuanya tak berkenan dihati. So, window shopping jela… Tasha dapat rembat sehelai shawl untuk graduation day dia. 46 more words

Leisure

Paddington, Nu Sentral.

Hi uolls. Nak sembang tempat makan sedap & berbaloi. Ada kat Nu Sentral (http://www.nusentral.com/) je, tak perlu nak pergi sampai Damansara ke, Shah Alam ke. 279 more words

Leisure

Haziqah & Fahmi. (1/5/2015)

Betapa sedihnya aku tak dapat join majlis walimah qaqa. hanya mampu join majlis nikah je. Allahu. Padahal waktu itulah yang aku nantikan setelah sekian lama. adoiii Allah je yang tahu macam mana rasa hati waktu tu. 108 more words

Sahabat

Wondermilk with Wonderpeople.

Luangkan masa dengan QS berjaya dua orang ni, susah nak dapatkan hari sabtu yang tiga-tiga free. Aku ajak berjalan kat Publika jela saja nak try makan apa yang best kat situ. 246 more words

Leisure

The Only Café

We like to go to “the Only Café”, not for their coffee (we didn’t try it yet) but for their beers’ selection. Located in The East End in Toronto… 483 more words

Craft Beer

Sinem's Bakery: Butik ve Yaratıcı Pastane

Arkadaşım Sinem geçen sene birgün agaveli raw tartlar, pastalar, ekmeklerle dolu kutularla “Bak nasıl olmuş ben yaptım diye” karşımızda belirdi. Epey şaşırmıştık çünkü kendisi ne vegan, ne vejeteryan ne glutensiz vs. 467 more words

Sağlık