Tags » Cerita Umum

Post pertama blog Pengundi Tanpa Parti

Idea untuk memulakan blog ini sebab saya dah mula rasa mual dan bosan dengan senario politik kat negara kita ni.

Memandangkan saya ni tidaklah mewakili mana-mana parti politik, jadi saya namakan blog ni sebagai… 291 more words

Cerita Umum

#Asingkan

Kehidupan di Birmingham banyak membuka mata aku terhadap pelbagai benda yang jarang-jarang atau tak pernah ada lagiĀ dibuat di Malaysia. Salah satu yang aku nak kongsikan disini ialah tentang pengurusanĀ sisa pepejal isi rumah (household waste management). 726 more words

Cerita Umum