Tags » Chicken Steak

Oven Baked Chicken

Yipieeeeee!!!! This post is super special as with this we have launched our Youtube channel. This one is our first video recipe and we feel super excited about it. 288 more words

Christmas

Omija - Supermall Karawaci, Tangerang

CulinARTSdaily was invited to attend a foodie gathering event held by Omija at Supermall Karawaci. Omija is a fairly recent modern Korean cafe serving light bites and beverage. 494 more words

CulinARTSdaily

Hello my lovely readers! How are you? Hope you all fine. Kali ini saya mau post resep steak. Masih setia dengan chicken steak karena stok daging yang ada cuma itu di kulkas, haha.

640 more words
Liz Kitchen

Kayaknya udah lama banget ga posting tentang masak-memasak.. maklum lah sejak lama vakum masak karena mengurusi suami yang sakit jadi keterusan nih penyakit malasnya. Kalau masak pun maunya yang simpel-simple aja lah, hehe.

244 more words
Liz Kitchen

Jack's Place (Jurong Safra)

As Safra Members and also in the area, we decide to grab dinner at the Jurong Safra (10% off total bill). We are not fans or buffet and the Japanese food didn’t appeal to us, so we chose Jack’s Place. 212 more words

Lava Cakes

Enaknya Makan Steak di Meatology

Saya ini termasuk orang yang jarang makan steak. Maklum, steak zaman sekarang harganya bikin dompet meringis. Kurang lebih Rp100.000an kan ya.. :|

Untungnya ada tempat makan steak yang baru dibuka dan dari segi harga, walaupun gak murah-murah amat juga, tapi masih cukup ramah di dompet. 265 more words

Place To Eat

Cheesy Chicken Steak

STEAK:

Chicken boneless, steak cut, flattened 6 pieces.
Salt 2tsp
Black pepper 1.5 tbs
White pepper 1tbs
Red chili crushed 2tbs
Worcestershire sauce 1/2 cup… 246 more words

Misc.