Tags » Crispy

Jamur Tiram Crispy

@Regrann from @idebekal –

Biasanya kalau buat jamur tiram crispy kalau sudah dingin gak garing lagi😅 kali ini nyoba adonan pencelup basahnya dari bahan dasar kocokan telur terus dibalut tepung kering…yesss walau sudah dingin masih tetap crispy🙌 Terus setelah jamur dicuci harus benar-benar diperas jangan ada unsur air, itu jg salah satu yg bikin jamur crispy kress, sayangnya waktu kemarin bikin gak pake ditimbang tepungnya, cuma dikira-kira aja… 315 more words

Masakan

Thinai Murukku | Foxtail Millet Crisps

Click here for video recipe

It’s hard to believe that healthy and Snacks can go hand in hand.  Sounds too good to be true,  isn’t it? 321 more words

Coffeetime

Rice Crispy Wings – No Breakfast Cereal was Harmed in the Making of this Video

As promised, here is the rice-flour coated chicken wings recipe I teased in the mumbo sauce video. It’s hard to believe that this is the first fried wings video we’ve ever done, but that was the case, which is why I’m so glad these turned out as well as they did. 272 more words

Rice

Adai Dosa/ Lentils Dosa 😋 || Breakfast

Healthy Breakfast: Lentils Dosa : South India

Servings: 14 Dosa

Duration : 3 dosa’s can cook in 15 mins

South Indian healthy Breakfast recipe is adai dosa / Lentils Dosa which is full of protein, spices and flavor of ginger. 512 more words

Recipes

Telur Crispy

@Regrann from @merieprayatna –

Telur Crispy
By:merieprayatnamazrial

Bahan:
🍳 4 btr telur
🍳 1 bks tepung bumbu (aku pake sajiku golden crispy)
🍳 50 ml air… 186 more words

Kue

Calamari Ring

@Regrann from @merieprayatna – Menu buka puasa hari ini serba cumi 🐙

Calamari Ring (Cumi Tepung)
by:merieprayatnamazrial

Bahan:
300 gram cumi segar
1 buah jeruk nipis, peras airnya… 110 more words

Masakan