Tags » Dayjob

Something Only I Knew?

If you’re like me, you often sneak off to Urban Dictionary and Google to uncover what various shorthand acronyms mean. I usually take a stab at figuring them out myself before looking. 177 more words

Badass-ness

A Little Help From…

our friends over at Applecare.

You know we recommend contacting Applecare a lot. After I did the data migration to my new computer the Mail program (granted not the most robust or satisfying thing in the Apple stable of software) would not open. 193 more words

Badass-ness

day three hundred and thirty-one

masters mother hen,
proud of her wee chicks: levis,
emily and josh

day two hundred and ninety-three

blue balls, in their sack,
dangling from banana hook –
vaguely sinister

[Blabla] One Day at My Job #2

Bagian babbling ini memang nggak banyak yang baca sih, tapi somehow aku ngerasa kalau wordpress ini juga bisa jadi blog buat buang sampah yang bikin kesel dan gondok, jadi mending aku sekalian aja tuangin ke sini. 465 more words

Tak Berkategori

All Hands On Deck!..

All hands on deck..

We get booked up months ahead for weeks worth of work at a time, so, what happens to those clients/potential clients that just want a bit done here and there? 92 more words

Blog

[Blabla] One Day at My Job #1

Kadang-kadang aku suka bingung ngeliatin mahasiswa yang nongol ke kampus/kelas hanya sekedar untuk ngisi absen doang. Mereka hadir secara fisik, tapi otaknya sama niatnya tercecer entah di mana, kalau dikasih tugas… 963 more words

Blabla