Tags » E-Business

Analisa Proses Bisnis Konten Terstruktur dan Konten Tidak Tidak Terstruktur

Untuk mengetahui proses bisnis yang masuk dalam kategori konten terstruktur dan tidak terstruktur. Contohnya kasusnya pada Agen Baju Batik PT. Yudhistira. Lebih jelasnya langsung saja ke link berikut: 12 more words

E-Business

Awards Night

The Business School celebrated the 2014/2015 Student Awards and Scholarships on Thursday Nov 19, 2015. Awards and scholarship recipients were invited to celebrate with their families and Humber faculty and administrators the Awards Night at the Rose Garden Banquet Hall. 114 more words

Students

E- Commerce and E-Business

Pada zaman yang serba canggih ini, teknologi telah memudahkan kita dalam melakukan segala sesuatu, baik itu dalam hal kecil seperti membersihkan lantai, maupun dalam hal seperti transaksi antara penjual dan pembeli. 250 more words

Pengantar Bisnis Informatika

How Social Media Is Posing a Danger To E-commerce In India?

By all odds, social media is a boon for E-commerce as it has supported in promoting several businesses, building brands, communicating with customers and increasing followers of various eCommerce businesses. 919 more words

Blogger

Watson Analytics Workshop

Please see below for a great free opportunity:

When and Where:

  • Monday, November 16, 2015 from 8:30 AM to 12:30 PM
  • St. Andrew’s Club & Conference Centre. 
  • 185 more words
Students

Start-up in Kinshasa - Steve Nkashama

I first met Steve at the Cafe Numerique, a networking and discussion event for those interested in digital developments. He was there to meet Kinshasa’s techies, developers, people who can work with him. 384 more words

Kinshasa

Mësimi 8: Arena e madhe e Internetit

Disa e quajnë rrjetë e rrjeteve kompjuterike, e disa të tjerë rrjeti më i madhe global i informacionit dhe komunikimit. Pavarësisht, është Interneti ky rrjet i merimangës që ka mbuluar globin dhe ka prekur çdo sferë të jetës së individit dhe të bizneseve. 51 more words

Vlog