Tags » Endorse

While refusing to endorse two-state solution, Netanyahu says Israel wonโ€™t annex West Bank

WASHINGTON โ€” While adamantly refusing to endorse a two-state solution to the Israeli-Palestinian conflict, Prime Minister Benjamin Netanyahu said Wednesday that he does not intend to annex the West Bank and offer Israeli citizenship to the millions of Palestinians living there. 1,223 more words

Daily News

Jajan-Jajan Lucu melalui Pesona Nusantara

*masuk blog sambil tebar uang receh*

Heii apa kabar #WahaiRakyatku sori yah Gadisrakus baru sempet lagi update blog, maklum lagi sibuk. Sibuk makan, tidur, makan, tidur…gitu aja terus sampai rambut kak Seto gak belah pinggir lagi. 593 more words

Jakarta

What If the Church Didn't Remain Politically Neutral?

On Sunday, Carolyn Homer wrote a thoughtful post about why, even if Donald Trump manages to “totally destroy” the so-called Johnson Amendment, the church shouldn’t start publicly endorsing or opposing candidates for office. 1,444 more words

Mormon

Pesan Makanan dari Seluruh Nusantara dengan Ujung Jarimu

Pernah gak sih lagi kepengen makan makanan daerah tertentu yang ga ada cabangnya di kotamu? Gadisrakus pernah, kemarin ini lagi ngobrol-ngobrol sama nyokapnya Gadisrakus, terus tiba-tiba beliau bilang ngidam makan gudeg manggar. 557 more words

Jakarta

Kincir


Nyari tempat hangout yang buka 24 jam? Atau nyari restoran yang jual masakan Indonesia di sekitaran Kelapa Gading dengan harga terjangkau? Mungkin Kincir bisa jadi solusi ๐Ÿ˜ 467 more words

Jakarta

My Cute face with pashmina

Keinara kadang suka bongkarin hijab bunda, suka diisengin bunda deh kayak gini hehe

MY GALLERY

Jumpsuit baby

Pagi-pagi udah cantik, siap nemenin kk ngambil raport.

jumpsuit by : bajubabycute

Bajuanak