Tags » ESFP

MBTI Spotlight: ESFP (@awkarin/Karin Novilda)

Disclaimer: admin tidak mengendorse, meng-hate, ataupun men-support awkarin. Hanya objective analysis semata. Dibawa asik-asik aja ya.

Se – as we all know, Karin lives in the moment. 256 more words

MBTI Spotlight

How To Tell The Difference Between An ENFP And An ESFP

Both ESFPs an ENFPs are warm, enthusiastic ‘people-people’ who strive to inspire those around them to reach their full potential. Flexible, creative and emotionally intelligent in nature, it’s easy to mistake these two look-alike types for one another. 1,040 more words

What's The Opposite Of The INFJ 'Doorslam'? The Fi 'Repulsion Switch'

The INFJ doorslam has been widely discussed and accepted within the MBTI community. However, this phenomenon is not exclusive to INFJs – any type with… 765 more words

RPCV Projects

An Update on the Ethiopian Sustainable Food Project

By Steve Johnson (Dese, GhoaTsion 1969-71)

The Ethiopian Sustainable Food Project (ESFP), founded in 2007 by Dr. Charles (Charlie) Higgins (Haik 69–71)  and Dr. 667 more words

RPCV Projects

Sixteen Months of Type — ESFP

This is the tenth post in our 16 Months of Type series and we focus here on ESFP. To remind you, we are using our material on managing life transitions with psychological type (formerly available through CPP as… 744 more words

Monthly Post

Miley Cyrus

MBTI: ESFP
Socionics: SEE-Fi
Enneagram: 7w6
Instinctual Stacking: Sx/So

Gamma

Guna personality test buat kita

Hai.. kali ini gue mau ngomongin tentang personality test. Apa sih gunanya? nah guna dari personality test ini buanyak banget kita bisa tau kita itu orangnya gimana,kelemahan sama kekurangan kita di kehidupan,sama buat relationship (yes tips buat pacaran) sama artis artis siapa sih yang punya kepribadian sama kaya kita contohnya gue.Personality gue sama John F Knnedy (mantap lah sama kaya presiden) terus kalo dari film personality gue mirip sama jack dari titanic(bukan jack sparrow ya).Pokoknya menurut gue tes… 27 more words