Tags » Europa

Ministri i jashtëm i Gjermanisë: Marrëveshja bërthamore me Iranin themel për sigurinë në rajonin e LM

Ministri i jashtëm i Gjermanisë ka thënë se nënshkrimi i marrëveshjes mes Iranit dhe grupit 5+1 është nisja e fazës së parë për bisedime me këtë vend dhe zbatimi i përpiktë dhe i saktë i kësaj marrëveshjeje mund të kthehet në themel për garantimin e paqes dhe sigurisë në rajonin e LM. 150 more words

Aktualitet

Covestro and Reverdia develop and promote bio-based thermoplastic polyurethanes

Covestro, a Bayer Group company, and Reverdia – the joint venture between Royal DSM and Roquette Frères – have reached an agreement to jointly develop and promote thermoplastic polyurethanes (TPU) based on renewable raw materials. 358 more words

Europa

Madrid, October 6

Su mirada atrapa en mis ojos, su mirada alfombrada de verde, cicatrizada de tierra recién arada aromas que no alcanzo a sentir. Atrapada mi existencia presurizada se contiene cerca al ala, miro como las nubes ocultan los pequeños prados que aparecen. 507 more words

Daily Thoughts

PANASQUEIRA MINE | COVILHÃ

I went to the Panasqueira mine in 2011, this mine exists since 1896 and supposedly has 12.000 km of tunnels. At the time of World War II it had around 10.00 workers.  71 more words

Foto