Tags » FBS

Sataun Katukang

#FikminBasaSunda

Puasa nincak poé kadua, tapi geuning asa karasa beuki nalangsa. Lain pédah sahur jeung buka euweuh deungeunna, tapi nu asup kana baham diracek ku peujit geus leungit saripatina. 130 more words

Catatan Pribadi

The Future's Been Sold - Scene 5

Scene 5 – Board Meeting

(Infinity Network pitch video)

Two girls walking down the street.

GIRL 1

Hey, want to get lunch?

GIRL 2

I can’t, I have to get back to work. 835 more words

Writing

Wadul

#Fikmin.

Photo : “Ieu nuju ngawadul?.. cobi tebak para sadérék.”/poltang.

*** WADUL ***

Haté kabéngbat ku rindat socana, manah ngaguruh janten hilap kana sagala rupi pangaweruh. 184 more words

Catatan Pribadi

DAR-Sarangani reinforces skills of IP group on farm entrepreneurship

GENERAL SANTOS CITY – The Department of Agrarian Reform (DAR) in Sarangani province recently launched the Farm Business School (FBS) which aims to improve the entrepreneurial and management skills of agrarian reform beneficiaries (ARBs) in the area. 496 more words

Agriculture

The home of Music at FBS, University of Dhaka

FBS Music Wing is the  platform for musician and vocalists of Faculty of business studies, University of Dhaka.

FBS

Manfaat Rebate Fbs Indonesia di prenfx

Rebate merupakan layanan yang banyak digunakan oleh trader seluruh indonesia untuk menambah peluang profit yang hilang. Layanan rebate di indonesia sendiri telah banyak yang menyediakan, tapi tidak semua layanan memberikan layanan yang menarik untuk semua trader di indonesia. 215 more words

Review

RUJIT

Photo : Aki nuju mapatahan Néng nini / Doklang.

#FikminSunda

Sakecap natrat sakalimah ngagurat, lambey nu janten cukang lantaran dibantos ku létah nu teu weléh ngumbar amarah. 119 more words

Curhat