Tags » Filadelfia

Filadelfia, këngët shqiptare jehojnë në paradën para Ditës së Falenderimeve (Fotot)

Shoqata “Bijtë e Shqipes”, ka gjetur rastin të paraklaojë me një grup fëmijësh me veshjet tona popullore, dhe flamurin tonë kombëtar, duke i dhënë parakalimit të tyre ngjyra kuq e zi… 141 more words

Lajme

Escultura AMOR en Filadelfia

Es la versión latina de uno de los símbolos escultóricos más representativos de la ciudad de Filadelfia, la escultura LOVE ubicada en la plaza Jhon F. 37 more words

Monumentos