OSTEMATRIXā„¢

Hai semua, hari ini saya nak berkongsi pula pasal tulang kita ni..sebut pasal tulang, teringat time cousin saya interview sebagai medical assistant pelatih, dia cerita dengan saya, dia kata macam ni “tadi bah inteviewer tanya saya pasal tulang apa yang paling kecil dan pendek dalam tubuh manusia, terus saya jawap tulang telinga, lepas tu dorang gelak dan suruh saya keluar” katanya..saya pun gelak juga sikit lah time dia cerita tu..hihišŸ˜Š..time tu dia tidak pass second time dia interview baru dia pass..sekarang dah kerja dah sebagai medical assistant. 674 more words