Tags » Galeria

Cherry Skirt

¿Vieron la película francesa Amélie? Pues, esta pieza y esta fotografía fue nuestra manera de decirle a Jean-Pierre Jeunet que amamos su trabajo.

GALERIA

Wednesday Addams Dress

De Wednesday nos inspira su estilo y actitud irreverente, por eso le hemos rendido tributo al seleccionar este vestido como parte de nuestro inventario.

GALERIA

Marketerët e Rinj vizitojnë Megatek dhe Mësojnë rreth Kërkimeve që ata Aplikojnë në Treg

Një ditë e bukur është ajo që mbahet mend …

E tillë ishte edhe dita e sotme ku Prof.Reila Bozdo kishte menduar të na rezervinte një ditë ndryshe në ambientet e MegaTek, për të bërë kështu edhe një seminar jashtë ambienteve të Fakultetit. 66 more words

Galeria