Tags » Gambar

Ketika Senyumku Hilang

Hal yang bisa kita bagikan dan membuat kita pun mendapatkannya seketika itu pula. Kebahagiaan.
Berbagi kebahagiaan membuat kita mendapatkan kebahagiaan pula…n_n

Celotehku

Getting Better at Drawing

This is my drawing in April 2015. The title is “Mrs.Rosmawaty”, my friend asked me to draw this picture. I realize that there are so many things I still don’t know about… 108 more words

Collection

Cara Mendaftarkan Blog WordPress ke Google Webmaster dengan Gambar

Setelah membuat blog WordPress, langkah selanjutnya Anda mesti daftarin ke Google Webmaster. Tujuannya adalah untuk menambahkan blog anda ke dalam daftar index mesin pencari Google. 108 more words

Tak Berkategori

MINGGU 5: PRESENTATION STARTS.

Hi.

Seram aje kalau ada presentation, tapi kena present jugak kalau nak pass kelas ni kan. Tapi minggu ni bukan group saya la yang kena present, tapi group classmates saya yang lain. 145 more words

Refleksi

MINGGU 4: NO CLASS!

Hi.

Ye betul, minggu ni kelas batal kerana Dr. Shah ditugaskan ke Lahad Datu. Untuk itu, marilah kita sama-sama menghargai masa ini untuk berehat dan berjalan-jalan ke mall.  243 more words

Refleksi