Tags » Gardens By The Bay

Singapore Day 3 (Gardens by the Bay) part 3

Maaf buat yang kemaren udah komen masuk moderasi tapi nggak masuk dalam blog baru ini, soalnya gw udah proses export – import postingan blog. Jadi komennya nggak keikut proses export, maaf yah…bukannya sengaja nggak dimasukin (tetep ada kok, tapi di blog jalan2 lama yang udah gw private) 1,292 more words

Gardens By The Bay

Singapore Day 3 (Gardens by the Bay) part 2

Bersambung ke part 2, gw kalau bikin posting jalan-jalan paling dilema emang buat sortir fotonya. Soalnya blognya mau dijadiin dokumentasi perjalanan karena kan sekarang udah nggak cetak foto lagi, jadi sebisa mungkin setiap foto ada ceritanya biar nggak kelupaan. 758 more words

Gardens By The Bay

Food Review: Pollen at Gardens By The Bay Singapore | More than just a cool dining atmosphere in Marina Bay

The Place Nestled within Gardens By The Bay, Pollen is one unique restaurant which you can truly exclaim, cool. The restaurant spans two levels within the Flower Dome, with a causal terrace on level two offering all -day dining and Afternoon Tea menu, whereas level one is the fine dining concept. 703 more words

Food

Singapore Day 3 (Gardens by the Bay) part 1

Berhubung blog A Moment to Remember 1 udah penuh karena kuotanya habis, diputuskan bikin jilid 2 nya untuk sambungan cerita jalan-jalan untuk yang berikutnya. Kali ini gw mau cerita hari ketiga kita di Singapore. 1,552 more words

Gardens By The Bay

Singapore from the Top

Singapore may be still one of the most expensive cities in the world to live in, but let that be no reason to shy away from visiting the Lion City. 736 more words

Travel

Singapore

My birth home, my family heritage, my go to holiday destination. Yes a little more expensive than Bali, but definitely worth a trip if you’re wanting to try something different. 164 more words