Tags » Gastrik

Protein Soya pilihan terbaik untuk ibu yang sibuk!

Seorang ibu mempunyai pelbagai tanggungjawab. Selain daripada menguruskan keluarga dan kerjaya, mereka sering kali mengabaikan diri mereka dan sebaliknya fokus kepada yang lain.

Komitmen sebegini menjejaskan pengambilan makanan mereka kerana mereka sering mengambil makanan yang tidak seimbang atau tidak makan sebarang makanan langsung. 334 more words

Tips Bermanfaat

Gastrik? Mujurlah ada ESP!

ALHAMDULILLAH, ramai yang ada masalah gastrik kini pulih dengan asbab amalkan pengambilan ESP

“Assalam… Dah dekat setahun dah tak kena gastrik. Biasa kalau kena gastrik terus telan pil gastrik yang beli kat klinik. 241 more words

Kecantikan

Tips Kurus Bulan Ramadhan

Bulan puasa ni mesti ramai yang nak try to lose weight sambil beribadah kan? Ada yang nak berpuasa but takut gastric attack? Well I’m here to help! 73 more words

Premium Beautiful

9 punca gastrik.

Assalamua’laikum. Tajuk entry kali ni… “9 punca gastrik”. Okeh……… Kalau nak di ikutkan sebenarnya punca gastrik setiap orang berlainan. Sebab nya alahan setiap orang tu memang berlainan. 485 more words

Shaklee

Mulakan hari puasa anda dengan mighty 3 gems Shaklee.

Assalamua’laikum. ¬†Mighty 3 gems Shaklee ni biasanya akan jadi glemer bila nak masuk bulan Ramadhan.

3 produk hot ni memang akan jadi rebutan terutamanya ibu-ibu yang sentiasa sibuk dan ada anak kecil. 322 more words

Shaklee

2 testimoni masalah gastrik dengan mighty 3 gems Shaklee.

Assalamua’laikum. Bila dah nak sampai bulan puasa ni, biasanya sesiapa yang ada masalah perut selalu berangin dan gastrik mesti akan mula risau.

Pelbagai resepi dan juga petua akan diamalkan dari sebelum masuk bulan Ramadhan sehinggalah bulan Ramadhan selesai. 597 more words

Shaklee