Tags » Gastrik

Testimoni ESP Shaklee

ESP Shaklee terbukti berkesan untuk ramai orang, tidak kira untuk mencantikkan kulit, untuk kurus, memperbanyakkan susu bagi ibu2 malahan mengurangkan uban di kepala. Tak percaya? Jom kita tengok :) 82 more words

Esp

Gasrik: Kenali Tanda & Cara Mencegahkannya

Gastrik atau sakit perut adalah bukan sakit perut biasa-biasa. Ia berpunca di mana perut kita terlalu berasid.

Menurut Pakar Perunding Umum Pembedahan Laparoskopi, Dr. Mohd. Faisal Jabar melalui satu artikel bertajuk Gastrik Penyakit Gaya Hidup. 639 more words

Sembang Anak-Anak / Kehidupan

Kenali Tanda Tanda dan Pencegahannya

GASTRIK atau GASTRITIS adalah keradangan pada lapisan perut…ia boleh berlaku secara tiba2 dan dlm jgka masa yg pendek (acute) ataupun secara berperingkat dan dlm jgka masa yg panjang (chronic). 371 more words

Esp Shaklee

Kandungan dan Manfaat Peppermint - Ginger Plus Shaklee

Salam Ceria,

Pembaca semua, Peppermint Ginger Plus Shaklee merupakan kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur, dan hasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini. 316 more words

Shaklee

Dihantui Masalah Gastrik Jadi Punca Tak Boleh Berpuasa Penuh Dan Tak Fokus Beribadah Adalah Sangat Merugikan

Orang yang ada masalah gastrik mesti agak risau bila nak berpuasa. Gastrik ni sekali dia datang mau berguling-guling rasanya menahan sakit kan?

Macam mana nak berpuasa dengan lebih sihat, dapat fokus beribadah tanpa sebarang gangguan? 690 more words

Berpuasa

Gastrik Kronik Kini Sembuh

Dia pesakit gastrik yang kronik lebih dari 10 tahun. Tapi kini dia telah sembuh sepenuhnya. Apa yang dia amalkan? Jom dengar…

Untuk mendapatkan set untuk gastrik yang diamalkan oleh Pn Farhana ini , sila hubungi :
☎ Call/Sms/WhatApp : 013-2061810 (Suriana)

Gastrik

Gastrik Dan Kenali Simptom-Simptomnya

Apakah Gastrik?

Gastrik merupakan penyakit bengkak pada bahagian dinding perut. Jika ia dibiarkan melarat, ia boleh menjadi ulser perut.

Jom layan video best ni, yang berkaitan dengan pengalaman seorang customer shaklee yang dah mengidap sakit gastrik selama 10 tahun.   254 more words

Tip Sihat