Tags » Gentle Birth

Why prenatal yoga

Here’s why I want you to come (or send someone you know) to my upcoming prenatal yoga and meditation workshop:

Connecting with your pregnancy through breath, movement and in circles of women is very special, supportive and inspiring. 334 more words

Parenting

Melahirkan Gladys dengan Nyaman

Hello again, back to motherhood story. Gladys udah 8 bulan tapi cerita kelahirannya baru sempet ditulis sekarang. Alhamdulillah, masih inget dengan jelas banget saat-saat sebelum melahirkannya. 2,420 more words

Gentle Birth bukan Mie Instan

“Saya ingin melahirkan tanpa rasa sakit, gimana ya caranya?”

Kalo ada yang jawab dengan cara “Gentle Birth” rasanya pengen saya lempar pake lensa Nikon seri Nano. 675 more words

I'm Pregnant

Mbrojol di Metta Mother Care (MMC)

Saya selalu takjub dengan cara Allah memperkenalkan saya dengan Tante Bidan ganteng bernama Yuliecana Mekanik (bukan nama sebenarnya). Bermula dari acara prenatal yoga yang diadakan oleh komunitas… 368 more words

I'm Pregnant

Thank You 2014

Another huge thank you to our generous donors and volunteers for all your support and donations in 2014! Because of you we can provide essential services and resources!

Give Birth

Baby's birth story

This is a long one, I feel like there’s so much I need to include that’s not just the labour and birth of Senan, but the journey that led up to the grand finale! 4,488 more words

Doula Care Level Two Update!

The dates have changed for this course. The course is now being offered from March 30, 2015 to June 22, 2015. Class will run from 6pm to 10pm for twelve weeks. 375 more words

Doula School